WiFinn heeft nog enkele plaatsen vrij!

WiFinn is een levensloopbestendig, particulier wooninitiatief voor (jong) volwassenen binnen het Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en de hieraan gerelateerde zorgvragen.

WiFinn start een wooninitiatief op van 21 geclusterde appartementen en biedt daar de mogelijkheid voor beschermd en begeleid wonen. Dit pand wordt nieuw gebouwd in Beneden-Leeuwen waar op dit moment het pand  “de Wijzer” staat. Iedere bewoner krijgt zijn eigen appartement en er komen 2 gemeenschappelijke ruimtes, waar ze gezamenlijke activiteiten kunnen doen.

De (24-uur) zorg wordt geleverd door Buro3o. Dit is een zorginstelling voor behandeling en begeleiding van kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Buro3o biedt behandeling, zowel op locatie als ambulant, individuele begeleiding en groepsbegeleiding voor jeugd met ASS, ADHD, angst, depressies en aanverwante psychische of psychiatrische problematiek en / of diagnostiek.

Interesse om bij ons te komen wonen?

Op dit moment hebben wij nog enkele plekken beschikbaar.  Alle (toekomstige) bewoners huren zelfstandig. De zorg wordt op basis van WMO, PGB of WLZ inkomsten collectief ingekocht bij één partij.

Interesse om bij ons te komen wonen?
Lees voor meer informatie en voorwaarden ons
aannamebeleid

Wil je je aanmelden?
Download ons inschrijfformulier. Je kunt deze printen, invullen en mailen naar info@wifinn.nl of gebruik ons aanmeldformulier

Andere vragen?
Gebruik dan ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Gezien de doelgroep die wij voor ogen hebben, kunnen wij helaas geen plek bieden aan mensen met verslavingsproblematiek of een ernstige verstandelijke beperking, of ernstige gedragsproblematiek.