Bestuur

De initiatiefnemers hebben op 20 oktober 2017 Stichting WiFiNN opgericht. Zoals ook vermeld in de statuten heeft de stichting als doel:

“Het bieden van huisvesting, zorg op maat en begeleiding aan mensen met een beperking. Alsmede het bevorderen van het welzijn van de bewoners, individueel en als groep en voorts al hetgeen met het vorenstaande in de meest ruime zin genomen in verband staat of daartoe bevorderlijk kan zijn”.

De Stichting heeft het maken van winst nadrukkelijk niet ten doel. De bestuursleden zijn allen vrijwilligers en ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Jacky Gerrits

Jacky Gerrits

Voorzitter

Mijn naam is Jacky Gerrits, getrouwd, vader van drie kinderen en woonachtig in Dreumel.

Onze jongste zoon van 17 heeft de diagnose ADHD, PDD-NOS subtype MCDD en Gilles de la Tourette.

Jarenlang hebben wij getracht, d.m.v. therapieën, ondersteuning, korte en lange opnames voor behandeling, onze zoon binnen ons gezin te houden.
Helaas hebben we eind 2016 moeten concluderen dat dit niet langer mogelijk was en zijn wij gezien de complexe problematiek op zoek gegaan naar een passende woonvorm voor hem.


Lees verder

Debbie Appeldoorn

Debbie Appeldoorn

Secretaris

Ik ben Debbie Appeldoorn. Opgegroeid in Dreumel, lange tijd in Alphen gewoond en woon nu met veel plezier in Beneden-Leeuwen. In het dagelijks leven werk ik als proces expert bij een financieringsmaatschappij in ‘s-Hertogenbosch.
Ik hoorde van Jacky ’s droom en er zijn vele ouders, die dezelfde problematiek kennen. Helaas is de weg naar hulp erg moeilijk, doordat de verantwoordelijkheid steeds elders wordt belegd, vandaar ik dit een geweldig initiatief vind en mezelf hiervoor wil inzetten.


Lees verder

Hein van Maurik

Hein van Maurik

Penningmeester

Ik ben Hein van Maurik, getrouwd en vader van 2 dochters. Ik werk in Eindhoven bij een transportbedrijf alwaar ik hoofd van de planning ben. Onze oudste dochter is 19 jaar en is een toekomstig bewoner.
De betrokkenheid, kleinschaligheid en de inspraak van ouders heeft mij aangezet tot maximale inzet om dit huis te realiseren. De zorg van de toekomst wordt toch anders, en door er zelf bij betrokken te zijn denk ik dat je heel lang kunt “meedenken” wat het beste is voor je kind. Iedereen wil toch het beste voor zijn zoon of dochter?


Lees verder

Elke Willems

Elke Willems

Bestuurslid

Ik ben Elke Willems en binnen WiFinn ben ik actief als onafhankelijk/algemeen bestuurslid.
Samen met mijn zusje ben opgegroeid in Beneden Leeuwen, waar ik een heerlijke jeugdperiode heb beleefd. In 2014 heb ik Lauwe verlaten en sindsdien ben ik samen met mijn man en twee zoons woonachtig in Nijmegen.
Sinds 2010 ben ik werkzaam bij zorgboerderij Henricus Hoeve te Beneden Leeuwen. Ik probeer hier de wensen en behoeften van de deelnemers te vertalen naar een menswaardige en verrijkende dagbesteding.


Lees verder