Bestuurslid Zorg

Ik ben Elke Willems en binnen WiFinn ben ik actief als onafhankelijk/algemeen bestuurslid.

Samen met mijn zusje ben ik opgegroeid in Beneden Leeuwen, waar ik een heerlijke jeugdperiode heb beleefd. In 2014 heb ik Lauwe verlaten en sindsdien ben ik samen met mijn man en twee zoons woonachtig in Nijmegen.

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij zorgboerderij Henricus Hoeve te Beneden Leeuwen. Ik probeer hier de wensen en behoeften van de deelnemers te vertalen naar een menswaardige en verrijkende dagbesteding. Dit met als doel de mogelijkheden en kansen zo optimaal mogelijk te benutten om met de onmogelijkheden zo zelfstandig mogelijk vorm en kleur te kunnen blijven geven aan het leven.

Al sinds mijn jeugd ben ik sociaal/maatschappelijk actief geweest binnen West Maas en Waal. Vanaf de eerste kennismaking met initiatiefnemer Jacky ben ik zeer enthousiast over de plannen betreft WiFinn.

Een veilige woonomgeving, waar je mag zijn wie je bent klinkt voor veel mensen misschien logisch, maar voor kinderen/jeugdigen met een beperking ligt dit een stuk ingewikkelder. Dit zowel voor de persoon zelf als zijn of haar omgeving.

Samen met de medebestuursleden en andere betrokkenen werken we hard aan de realisatie van een veilige en vertrouwde woonvoorziening voor onze doelgroep. Hierdoor kunnen ouders weer in de rol van ouders treden en kunnen zij op deze manier weer samen met hun kinderen de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Wij blijven dromen, droomt u mee?