Penningmeester

Ik ben Hein van Maurik, getrouwd en vader van 2 dochters. Ik werk in Eindhoven bij een transportbedrijf alwaar ik hoofd van de planning ben. Onze oudste dochter is een toekomstig bewoner.

De betrokkenheid, kleinschaligheid en de inspraak van ouders heeft mij aangezet tot maximale inzet om dit huis te realiseren. De zorg van de toekomst wordt toch anders, en door er zelf bij betrokken te zijn denk ik dat je heel lang kunt “meedenken” wat het beste is voor je kind. Iedereen wil toch het beste voor zijn zoon of dochter?

Met zijn allen moeten we er dan ook voor zorgen dat onze kinderen ook in de toekomst, en later als wij er wellicht niet meer zijn een goed thuis hebben, klinkt heel ver weg maar we doen dit niet alleen voor nu maar nog veel belangrijker, voor later.
De meeste dromen zijn bedrog! Dat lied kennen we allemaal, WiFinn gaat laten zien dat dromen ook uit kunnen komen. Daar gaan we met zijn allen heel hard voor werken en dan gaat dat lukken.

WiFinn is de toekomst voor onze kinderen. Daar wil ik graag deel van uitmaken, u misschien ook?