Voorzitter

Mijn naam is Jacky Gerrits, getrouwd, vader van drie kinderen en woonachtig in Dreumel.
Onze zoon heeft de diagnose ASS en Gilles de la Tourette.

Jarenlang hebben wij getracht, d.m.v. therapieën, ondersteuning, korte en lange opnames voor behandeling, onze zoon binnen ons gezin te houden.
Helaas hebben we eind 2016 moeten concluderen dat dit niet langer mogelijk was en zijn wij, gezien de complexe problematiek, op zoek gegaan naar een passende woonvorm voor hem.
In de nabije omgeving was niets voor handen waardoor wij hebben besloten het heft in eigen hand te nemen en hebben het initiatief genomen om een wooninitiatief te starten voor deze groep jongeren.

Eind 2021 zijn we in samenwerking met woonstichting De Kernen gestart met de bouw van ons prachtig pand aan de Rozenstraat in Beneden Leeuwen. Nadat het pand in oktober 2022 is opgeleverd, hebben we samen met de bewoners het pand op 1 november 2022 feestelijk geopend en wonen er nu 21 jongeren met veel plezier binnen WiFinn.

De kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan op het gebied van wonen met zorg zet ik binnen WiFinn in als voorzitter. Samen met mijn collega bestuursleden zetten we ons dagelijks met veel plezier en enthousiasme in om het voor onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.